Glæd dig til DM i kitesurfing på Lynæs Strand!

KITETOUR

 • HVEM

  Proffetionelle kitesurfere begge køn, A og B række
 • Hvad

  1. stop ud af 5 ved DM i kitesurfing
 • Hvor

  På stranden foran surfcenteret
 • Ansvarlig

  Kitetour DK - Rasmus Salomon
 • Tilmelding

Se med herfra


Glæd dig til at se Danmarks bedste kitesurfere kæmpe om podiepladser ved det 2. stop af det officielle DM i kitesurifng!

Sådan foregår det

Der sejles max/kun 1 dobbelt eliminering per stævne. Vindersiden gennemføres først. Når en dobbelt eliminering er gennemført, kan en ny ikke startes før næste Rangliste stævne. Der er 32 pladser til et Rangliste stævne de 16 bedste på Ranglisten er sikret plads – udfra sæsonens rangliste. Første stævne udarbejdes ud fra sidste års samlede resultat. Er der mere end 32 sejlere tilmeldt, sejles der trials om de sidste 16 pladser. Læs alle reglerne her

Mere med kitesurfing

Kitesurifng for begyndere

Synes du kitesurfing lyder spændene, så meld dig på vores intro kitesurfing kursus. Kurset introducerer dig til den facinerende sport og giver dig en ide om hvad det kræver at blive lige så god som dem der kæmper om podiepladserne!

Læs mere og tilmeld dig her

CR:X kite-foil stævne

Som noget helt ekstra ordinært, skal Lyn-X Open i 2017, være vært for et af de første CR:X stævner i Danmark. Det er den kitefoil der måske skal konkurrere i OL 2020 i Tokyo! Se de svævende boards på lange finnner suse over vandet med enorm fart!

Læs mere om stævnet her

Følg med og se hvad der sker!