Windsurf stævne på alle niveauer

Surfers Cup

 • HVEM kan deltage?

  Børn og voksne, drenge og piger, begynder og elite. Surfers Cup er 100% breddearrangement, hvor der dystes på en begynder- og øvet bane.
 • Hvad er det?

  Første stop af Surfers Cup stævneserien, som afholdes over to stævner på hhv. Sjælland og i Jylland. Et windsurfing breddearrangement, hvor en god og sjov dag på vandet er i højsæde, med masser af surf og god stemning.
 • Hvor starter det fra?

  Lynæs Kite & Windsurfing Club.
 • Hvem er Ansvarlig

  Surfers Cup organiseres af Sebastian Kornum & Danni Jakobsen.
  Sebastian, T: 41110400 M: sebastian@neilpryde.dk
  Danni, T: 60646912 M: surferscup@gmail.com
 • Hvor tilmelder jeg mig?

  Tilmelding sker gennem Surfers Cup's hjemmeside

Vi holder til her


At skabe et breddearrangement, der skal binde windsurfere tættere sammen og gøre windsurf mere attraktivt, for derigennem at fremme sporten i Danmark.
Vi ønsker at skabe et event, der er attraktivt for surfere på klubniveau, for at vække deres interesse for deltagelse i stævner udenfor klubbens rammer. Vores målgruppe er junior, begynder, freerace, kvinder, hobby surfer, kapsejlere – kort sagt, alle!

Baneformattet er en downwind slalom på den store bane, hvor øvet/elite surfer. Begynderbanen er en 8-tals bane. Hvis der afvikles lang distance race, vil det ligeledes være på en lang 8-tals bane. Det hele afhænger af vindforhold samt antal deltagere.

Du kan følge med på vores Facebook samt vores hjemmeside

Mere med windsurfing

Windsurfing for begyndere

Hvis du aldrig har prøvet at windsurfe før, så er Surfers Cup måske lige ambitiøst nok at deltage i. Heldigvis for dig, har vi både lørdag og søndag undervisning, for begyndere i windsurfing - også for de helt små!

Læs mere og tilmeld dig her

Følg med og se hvad der sker!