Mad & Drikke

- En nødvendighed for en succesfuld festival

Himmelburgeren kommer til Lynæs!

Fredag, lørdag og søndag kan du komme ned og smage den legendariske himmelburger! - Kendt fra HImmelstorm og lavet med et drys af magi :-)

75,- ingen bestilling -først til mølle

Helstegt Pattegris og fest på Bådeværftet

Lørdag tænder Peter Øvre grillen og spiller op til musik inde i det gamle bådeværft! Der kommer DJ og gode loakele øl fra køl!

Pris 250 ,- pr kuvert - Bestil gerne på forhånd på mail: lundtoftegaard@mail.dk

Mad og musik fra 18:00 - DJ fra 21:00

Gratis indgang efter 20:00

BBQ buffet og tjekkisk øl

Kom forbi Lynæs Fisk og Steak House fredag, lørdag og søndag til lækker BBQ buffet med steak og frisk fanget fra fjorden!

Brunch på Bådeværftet

Lørdag & Søndag fra 8:00-11:00 er der brunch på bådeværftet.

Brunch buffet: Hjemmebagt brød - Rugbrød - Røræg & bacon - Pølser - Forskellige slags pålæg - Oste - Frugt - Marmelade - Smør - En kop kaffe eller te eller et glas juice

Pris pr. person 129 kr. ud af huset.

Lørdag klokken 10:00 gæster Borgmester Steen Hasselriis Bådeværftet og fortæller om ambitioner om aktiviteter ved vandet i Halnsæs.

Sailor's Corner rykker ud

Fredag, lørdag og søndag rykker Sailor's Corner ud med grill og telt. Der bliver serveret varme pølser, saftige burgere og is i alle størrelser!

Live musik! Tequila spiller lørdag & søndag fra 13:00-14:00 og igen 16:00-17:00

Barista kaffe

Lørdag & Søndag kommer der i forbindelse med lancering af Madborgerhuset god kaffe og en lille tale om det nye koncept på havnen!
Tag familie og venner under armen og kom ned og oplev vandsport i alle formater, med en god bid mad og en kold øl til ganen!

Følg med og se hvad der sker!