Glæd dig til DM i kitesurfing på Lynæs Strand!

KITETOUR

 • HVEM

  Proffetionelle kitesurfere begge køn, A og B række
 • Hvad

  1. stop ud af 5 ved DM i kitesurfing
 • Hvor

  På stranden foran surfcenteret
 • Ansvarlig

  Kitetour DK - Rasmus Salomon
 • Tilmelding

Se med herfra


Glæd dig til at se Danmarks bedste kitesurfere kæmpe om podiepladser ved det 2. stop af det officielle DM i kitesurifng!

Kom og vær med til Lyn-X Open d. 09-10 Juni 2018. Vi har fyldt weekenden op med masser vandsportsaktiviteter til begyndere såvel som øvede, børn som voksne, kvinder som mænd. Glæd dig til en våd weekend med massere events, mennesker og god stemning på Lynæs havn. 

Lyn-X Open har valgt at sponsere Kitetouren i indeværende sæson, hvilket vi er rigtigt glade og stolte over. Vi skal derfor afholde vores 2. stop i forbindelse med Lyn-X Open. Stævnet vil fungere som et fast stævne, vi har derfor fast base i Lynæs, og sejladserne skal forgå der. Er du i tvivl om forskellen på faste og mobile stævner, kan du læse mere om det her http://kitetour.dk/deltag/staevnetyper

På kitetouren dyster vi både i freestyle og i Big Air. Hvis man vil sejle freestyle er der 3 rækker at vælge imellem. Der er en A række hvor de bedste danske sejlere dyster mod hinanden, her er det hovedsagligt unhooked tricks som bliver bedømt. B rækken er for sejlere i alle aldre og niveauer. Der kan man være med som helt ny, og frem til man begynder at lave handlepass tricks. Hvis man laver et pass i B rækken bliver det ikke dømt, så er det tid til at rykke op i A rækken. Q rækken er for alle de seje piger.

Vi ses i Lynæs

Mvh

Kitetour Crew


Mere med kitesurfing

Kitesurifng for begyndere

Synes du kitesurfing lyder spændene, så meld dig på vores intro kitesurfing kursus. Kurset introducerer dig til den facinerende sport og giver dig en ide om hvad det kræver at blive lige så god som dem der kæmper om podiepladserne!

Læs mere og tilmeld dig her

Følg med og se hvad der sker!