FRI ENTRÉ ALLE DAGE!

FREDAG

d. 8. juni

Aftenprogram

Fredag varmer vi op med lidt god mad og en tur i sauna!

LØRDAG

d. 9. juni

Disse Stævner og kapsejladser

Starter afhængi af vejret

Hold dig opdateret på Facebook

Dagsprogram

I tidsrummet 10:00-16:00 er der ligeledes fyldt spændende stader

11:00

Den Store Badedag

Hop i vandet og hjælp os med at slå rekorden fra sidste år!

Kapsejlads

Sejlklubben Lynæs sejler kapsejlads fra 11:00-14:00

13:00

Mand over bord øvelse

Se Søredningstjenesten redde liv på vandet

Aftenprogram

18:00

Fællesspisning på havnen

Der bliver fyrret op under gryderne hos de forskellige resturatører på havnen. Se madprogrammet og læs om alle de forskellige tilbud!

19:00-00:00

Musik, kolde øl og kulørte lamper

Kom ned i det store telt og få en svingom i teltet til alle de gamle klassikkere!

Mad- program

Der er også masser for dem der bare vil se på og spise noget god mad! Både lørdag og søndag bliver der serveret lækker mad og drikke hele dagen og om aftenen!


SØNDAG

d. 10. juni

Disse Stævner og kapsejladser

Starter afhængi af vejret

Hold dig opdateret på Facebook

Dagsprogram

Tryk og læs om de enkelte aktiviteter. Se hvor de finder sted her

11:00

Kapsejlads

Sejlklubben Lynæs sejler kapsejlads fra 11:00-14:00

I tidsrummet 10:00-16:00 er der ligeledes fyldt spændende stader

13:00

Mand over bord øvelse

Se Søredningstjenesten redde liv på vandet

Oplev foreninger, forretninger og stader på havnen

Du kan både lørdag og søndag opleve havnens forskellige klubber og forretninger, samt en række eksterne udstillere med tilknytning til havnen og området.

10:00-16:00

Lørdag & søndag

Badeklubben Lynæs Havbad

Badeklubben Lynæs Havbad er en privat forening for helårsbadere. Klubbens formål er at skabe trygge rammer for badning både om sommeren og om vinteren. Det sker blandt andet ved at etablere aftale om at bade sammen med andre fra klubben og gennem fælles arrangementer for klubbens medlemmer.

Til Lyn-X Open er der åbent hus og du kan komme forbi og se sauna og faciliteter. Derudover skal du selvfølgelig deltage i den store badedag!

Læse mere

Jollelaugets STUMPEMARKED
På det maritime stumpemarked kan man sælge - og derfor også købe - (gode) brugte ting, der har med livet på og evt. under vandet at gøre, eksempelvis gamle fendere, tovværk, anker, redningsvest, eller andet man kke længere bruger, men som er for godt til at smide ud. Stumpemarkedet foregår ved parkeringspladsen ved bro 9.
 
Det er Jollelauget der er ansvarlig. Kontaktperson er Rolf Donatzky (donatzky@webspeed.dk)

Læse mere

SejlSikkert

SejlSikkert er et landsdækkende initiativ af TrygFonden og Søsportens Sikkerhedsråd. Der er mere end 400 SejlSikkert ambassadører, 23 SejlSikkert instruktører og 56 butikker med.

Kom og få en god snak om sikkerhed til søs, se og få mere at vide om de produkter, der i dag findes til at sikre en sikker sejlads. Vi har sikret os, at Lynæs MarineCenter har varerne på hylden, skulle du ville købe. :-) 

Tag gerne din redningsvest med, så vil du lære, hvordan du selv kan kontrollere den, inden sæsonen går i gang og du tager ud på vandet.

Hvis du vil vide mere om SejlSikkert – så check dette www.sejlsikkert.dk

Sejlklubben Lynæs

Sejlklubben Lynæs er på pladsen i gl. havn, hvor man kan få mere at vide om Sejlklubben Lynæs og alle deres aktiviteter. Besøg teltet og få et kort, der viser vej til Sejklubben Lynæs’ klubhus, hvor ”Kom og tegn” foregår.

Derudover er det også Sejlklubben Lynæs der arrangerer:

Juniorsejlads
Optimistsimulator
Kajakintro
Kajakshow 
Kom og Tegn

Nautic

Nautic Surf og Ski er Danmarks største på vand- og snesport. Vi har et kæmpe udvalg og de bedste priser inden for ski, snowboard, skitøj, kitesurfing, windsurfing, SUP, kajak, neopren, tilbehør og tasker. Alle Nautics medarbejdere er aktive skiløbere, snowboardere og surfere og har mange års erfaring med de produkter vi sælger.

Derudover er det Nautic der arrangerer SUP demo i Den Gamle Havn

Læse mere

Lynæs Surfcenter

Lynæs Surfcenter laver camps, kurser og udlejning af kitesurf, windsurf, SUP og kajak. Udover de mange forskellige vandsportstilbud, så ligger der i forbindelse med surfcenteret et lille cafe med lækker øko kaffe og varme paninis.

Under Lyn-X Open kan du komme til gratis kitesurfing intro hos Lynæs Surfcenter.

Derudover er der stort madprogram hos Lynæs Surfcenter, hvor du fredag kan komme til Fishy Friday. Lørdag kan du komme til Taco & Tiki

Læse mere

Lynæs Bådelaug

Kom til åbent hus med kaffe og kage! Der bliver fortalt røverhistorier og lidt om hvad det er man kan i klubben.

Læse mere

Lynæs Marinecenter

Lynæs Marinecenter V/Søren Biering Ligger ved kajkanten på lynæs havn jeg er uddanet i branchen i 1987 og har været selvstændig siden 1999

Handler med alt indenfor udstyr til både. 

Læse mere

Lynæs Kite- & Windsurfing Club

Kom og hør om klubbens tilbud og husk at meld dig til gratis windsurfing intro!

Læse mere

Plastic Change

Plastic Change is an international NGO based in Denmark working for an environment and ocean free of plastic. Our work includes conducting research, outreach activities, awareness campaigns, political advocacy, and collaborating with designers and the industry to find sustainable solutions. 

Læse mere

Kitesport.nu

Kitesport I/S er et firma som er stiftet i 2015, med en drøm om at komme til at være en af de bedste indenfor sporten, vores vision er ikke kun at være en netbutik, men derimod komme ud hvor action sker, nemlig på stranden med vores mobile kitemesse kan vi vise produkterne frem, og give netop dig mulighed for at teste vores produkt inden du køber, vi kalder det ASK TO TRY. Læs mere her http://www.kitesport.nu/shop/cms-Asktotry.html

Vi tror på kvaltiet & originalitet, og vi trives bedst når vores kunder er glade. Vi har selv stor passion for kitesurfing, og har i mange år selv ment der manglede noget, dette vil vi selv forsøge at leve op til med rigtig god service, kvalitet og til de rigtige priser. 

Vores plan er at vi inden for de næste par år vil kunne tilbyde nye surfere kursus og skoling i kitesurf, selvfølgelig af certificerede instruktører. Der vil også være mulighed for bare at møde op og låne en trænerkite for de helt nye, så du kan få en fornemmelse for det fantastiske du har i vente.

Læse mere

Søredningstjenesten DSRS

Kom og se hvordan man DSRS er med til at gøre sejlturen sikker for flere og flere fritidssejlere

Læse mere

Yacht Broker

YachtBroker er Skandinaviens største kæde af bådformidlere. Vore bådkonsulenter er repræsenteret lokalt i distrikter jævnt fordelt i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Derfor har Du som kunde altid en lokal bådkonsulent som kan hjælpe Dig med salg af Din båd.

Kom og få en snak med vores lokale broker Tobias!

Læse mere

Dykkerklubben Hajen

Dykkerklubben Hajen har eksisteret siden 1972. Klubben er åben for alle dykkere, uanset certifikat.

Dykkerklubben Hagen deltager i Lyn-X Open med aktiviteterne: Prøvedyk & snorkeltdyk

Læse mere

Hundested Roklub

Hundested Roklub stiller op til Lyn-X Open og fortæller om klubbens forskellige tilbud og så kan du se om du kan slå rekorden på romaskinen!

Læse mere

Klitmøller Rig Wear

Klitmøller Rig Wear is a surf brand founded in 1989. We are driven by our passion for nature and surfing related sports. Our focus is clothing and accessories in durable designs. 

Læse mere

PÉTILLANT
Vinimporten PÉTILLANT sælger rene, naturlige vine, som er helt umanipulerede af vinbonden i både kælder og mark, og som er ekstremt lavt eller slet ikke svovlet og uden nogen former for tilsætningsstoffer i øvrigt. De er lavet af ægte vinbønder med ild i blikket og jord under neglene, vinbønder, der laver vin med de muligheder, naturen nu engang har skænket dem i form af jordbund, klima, undergrund, druemateriale osv.  
 
PÉTILLANT har eksisteret siden 2003 og drives af ægteparret Mia & Mads Rudolf, der til daglig bor ved fjorden i Lynæs med deres to piger, to kaniner og en hest. Vi bringer vin ud i 3390 og arrangerer løbende vinsmagninger i Halsnæs (kontakt os for mere info herom på kontoret@petillant.dk ). 

Udover de mange forskellige ustillere, så har alle vores resturationer skruet et flot madprogram sammen!

Se hvor det sker og tryk på de enkelte for at se hvad og hvornår!

Følg med og se hvad der sker!